UČITAVANJE
SREN
FILM PAVLA VUČKOVIĆA

PANAMA

U BIOSKOPIMA OD 22.OKTOBRA
Jovan
započinje vezu
sa Majom
njeno ponašanje
ga intrigira
Prateći tragove sa interneta
Jovan nailazi na nagoveštaje
Majinog paralelnog života
Plan 9

Plan 9 je producentska kuća osnovana 2009. pod nazivom Collapse Films u Beogradu. Cilj je produkcija art-house blokbastera, muzičkih spotova i pronalaženje novi načina za vizuelno izražavanje.
Web: www.plan9.rs.
Kontakt: office@plan9.rs
Panama je prvi dugometražni igrani film ove producentske kuće. Panamu su napisali Pavle Vučković i Jelena Vuksanović. Svetska prava: WIDE

EKIPA
ee
hfiwf
hfiwf
hfiwf
hfiwf
hfiwf
hfiwf

režija

Pavle Vučković rođen je 1982. u Beogradu. Završio je Fakultet Dramskih Umetnosti u Beogradu, odsek za filmsku i televizijsku režiju. Dobitnik je prveCinefondation nagrade na filmskom festivalu u Kanu 2003. za kratki film "Beži, zeko beži" 2007. njegov kratki film Minus je dobio treću nagradu na istom festivalu. Beži zeko beži, je u kolekciji Muzeja Moderne Umetnosti u Nju Jorku i bio je prikazan u Centru Žorž Pompidu u Parizu i galeriji Tate u Londonu.

fotografija

Đorđe Arambašić je rođen 17. decembra 1975. u Somboru. Dobitnik je nekoliko nagrada na bitnim takmičenjima iz fotografije u Srbiji. (Prva nagrada Fotografija Mladih u Jugoslaviji, 1996.; Prva nagrada “Šumice” 1998.; Druga nagrada 1999.-2000. Vojvodina Fotoekspo.) U 2002. njegov rad je uvršćen u Antologiju fotografija Vojvodine. “Ljudi sa tri oka" od Borisava Mirosavljevića. Dva kratka filma na kojima je bio snimatelj su nagrađena na Filmskom festivalu u Kanu 2003. i 2007. u konkurenciji Cinefondation. Njegov debitantski igrani film "Nepolušni" (redtelj Mina Djukic) je 2014. prikazan na filmskom festivalu u Sandensu-Sundance World Competition Programme.

scenografija

Bojana Nikolić AKA Zeka, je scenograf i grafički umetnik iz Beograda . Magistar scenografije na Univerzitetu umetnosti u Beogradu . Bila je učesnik Berlinale Talent Campusa. Radila je na različitim filmskim projektima kao scenograf, umetnički direktor, asistent scenografa, grafički umetnik.

scenografija

Livija Mikić je scenograf i vizuelni umetnik iz Beograda. Završila je Akademiju Primenjenih Umetnosti sa magistraturom iz scenografije. Radila je na raznim filmskim projektima, reklamama, muzičkim spotovima i u pozorištu . Jedan je od osnivača Radio.Nica - neformalne umetničke grupe koja istražuje na polju dizajna svetla. Voli da svira sa svojim bendom ...

kostim

Magdalena Klašnja je rođena u Beogradu. Ima diplomu iz u dizajna kožne galanterije i magistrirala je na odseku za kostim na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu. Radila ja na filmu, pozorištu, TV-u u modi . Njeni radovi su bili izloženi na mnogim vgrupnim i solo izložbama, modnim revijama i radionicma šriom sveta. Sarađuje sa brojnim mežunarodnim umetnicima.
Radila je za modne brendove kao što su Eugenia Kim , Daril K , Dajan von Furstenberg, sama dizajnira cipele- "Magadalena K". Radila je na predstavama Roberta Vilsona: " Ajnštajn na plaži " i " Zinnias " operi . Trenutno živi na relaciji Beograd, Pariz, Njujork.

montaža

Bojan Kosović, rođen 1986. je filmski montažer iz Beograda. 2007. je upisao Fakultet Dramskih Umetnosti u Beogradu, odsek za filmsku i televizijsku montažu. Dipolmirao. where he earned masters degree in editing. Montirao je nekoliko nagrađenih kratkih igranih i dokumentarinih filmova, takođe i TV serija, muzički spotova, reklama i učestvovao je u radu na nekoliko igranih filmova. 2013. godine bio je nominovan za "Kristalnu Prizmu" od strane srpske filmske akademije, AFUN-a.